OM CAFÈ STEDET

Café Stedet åbnede den 4. december 2013. Caféen ledes af ejer Lise Lotte Bidstrup. Café Stedets øvrige medarbejdere består af en flok meget engagerede unge mennesker, og de fleste har været med siden åbningen. Alle brænder for at yde en ekstraordinær service og sikre, at alle kunder går med et smil på læben, efter de har fået serveret dejlig mad. Derfor kan vi også prale af at have vundet titlen som årets forretning 3 år i træk og have opnået en elite smiley for en ren og pæn butik, hvor hygiejnen er i højsæde.

Café Stedet ligger i City Vest, lige foran Stjernetorvet og overfor informationen med let adgang og nemt til parkering blandt de 1.000 gratis parkeringspladser. Udover den store passion for en suveræn god service sætter vi også en stor ære i at lave god mad! Vi tilbyder mange lækre retter, sandwiches, burgere, salater og hjemmelavede dressinger. Vi er populære for vores stjerneskud med ovnbagte rødspættefileter. Vi laver også lækre smoothies, milkshakes og friskbrygget kaffe, som både kan nydes i caféen og tages med.

COVID-19 VIRUS. Vi følger situationen tæt og respektere alle de officielle anbefalinger.

Vi har høj hygiejnestandard og alle kunder har adgang til håndsprit. Vi har sikret god mulighed for god afstand mellem vores kunder.

STØT LOKALT – Køb TAKE AWAY.  – Ring 86 85 6000

Alle vores burgere med ovnbagte pommes frites har vi på tilbud til kun kr. 79,- pr. stk.

Vi glæder os utrolig meget til at høre fra jer

Vores kunder siger

“Café Stedet leverede en dejlig og rigelig buffet til vores kunstudstilling i oktober, med megen ros fra vores gæster. Såvel forplejningen som servicen var helt i top – så god, at vi også bestilte dem til det næste arrangement.”

Kunstforeningen af November 1981
/ Bo Hübschmann

“Vi har benyttet Café Stedet i City Vest til mødeforplejning i mange sammenhænge. Der er noget for en hver smag og altid stor velvillighed, når der for eksempel skal tages hensyn til allergier eller særlige ønsker. Dejlige sandwiches og salater – og venlig og hurtig betjening, også på mail!”

Det Boligsociale Sekretariat i Gellerup, Brabrand Boligforening
/ Pia Bach-Vedel

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.